Promotionele sieraden op onze zilveren en vergulde sieraden

Sieraden te koop tot 20 september: 20% korting op de 2e of 30% korting op de 3e

Promotionele sieraden online

Deze maand september bieden wij u een uitzonderlijke korting (promo-sieraden) aan op al onze 925 zilveren sieraden en 18-karaats vergulde sieraden.

Wij bieden u 20% korting op het 2e gekochte sieraad of 30% korting op het 3e gekochte sieraad. Deze aanbieding is alleen online geldig op onze zilveren en vergulde sieraden t/m 20 september 2024. Deze aanbieding is niet cumuleerbaar.

Waarom zilveren sieraden kopen?

Zilveren sieraden zijn sieraden gemaakt van een edelmetaal dat duurzaam is en een uitzonderlijke glans en reflectie heeft.

Bovendien zijn veel van onze zilveren sieraden gerhodineerd om een ​​langere levensduur mogelijk te maken. Gerhodineerde sieraden zijn sieraden bedekt met een dun laagje rhodium, rhodium is een zeldzaam materiaal duurder dan goud!

Waarom vergulde sieraden kopen?

Vergulde sieraden zijn hypoallergene en waterdichte gouden sieraden van onberispelijke kwaliteit. Afgewerkt met een laag tussen 3 en 5 micron, hebben we gekozen voor de hoogst mogelijke kwaliteit van plating met een 980/1000 gouden afwerking.

Op onze vergulde sieraden zit 10 jaar garantie op de platering ervan.

U kunt profiteren van onze uitzonderlijke promotionele sieraden om de set te kopen, bijvoorbeeld de ring, de armband en de ketting!

Profiteer van onze kortingen

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Vergelijkbare blogposts

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december